تبلیغات
خطه ی سرسبز گیلان رانکوه (املش) - مطنجن مرغابی
دوشنبه 5 مهر 1389

مطنجن مرغابی

   گردآوری از: Hamidreza Sh    مطلب از طبقه:غذا های گیلانی ،

مواد لازم (جهت 6-7 نفر) :

 1 عدد مرغابی
5-6 پیمانه مغر گردو ، ساییده
250 گرم غیسی ، هسته گرفته
250 گرم کشمش بی دانه
3-4 قاشق رب انار
1-2 قاشق شکر
  دارچین
  روغن
  نمک و فلفل


 

طرز تهیه :

 

رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید .

مرغابی و مغز گردو را با 1 لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و 2 ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند . در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید .

2-3 قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید ، غیسی و کشمش را 3-4 دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید. غیسی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز 20/15 دقیقه ریز جوش بزند .

اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید.

این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می کنند ؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد ؛ در این صورت مرغ را 35-40 دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید ، وگرنه زیاد پخته می شود و از هم وا می رود .


برچسب ها: شمال ، گیلان ، عکس شمال ، ییلاقات شمال ، مناظر شمال ، ییلاقات گیلان ،